Fotokonkurranse i samarbeid mellom CEWE Norge og

Norsk Herpetologisk Forening

Reptiler & Amfibier

Delta i årets store fotokonkurranse for bilder av reptiler og amfibier i regi av Norsk Herpetologisk Forening og CEWE Japan Photo. Premiebordet har en samlet verdi av ca 13500 kroner.

Husk å også melde inn bildet ditt i CEWE Photo Award, man kan da være med å vinne fra et premiebord på ca 2,5 millioner kroner. CEWE gir også 1 krone for hvert innsendte bilde til SOS Barnebyer.

I samarbeid med
  • NHF
  • Wonders of Cold Blood
  • Reptilutstyr
  • CEWE
Premier og kategorier

Det er 2 forskjellige klasser, hvor vi premierer 1-3.plass i hver kategori.
Det trekkes i tillegg en  tilfeldig vinner i hver kategori som får et valgfritt motiv fra Thor Håkonsen på¨en poster i 50x75 og en verdisjekk på CEWE FOTOBOK til verdi av 349 kroner. 
Dette betyr at alle som sender inn bilder kan vinne.

De to kategoriene er "i naturen" og "terrariedyr" - Hvor den første er ville dyr, fotografert i naturen og den andre er enden dyr i hold hos private eller dyrehager eller ville dyr i en studiosetting. Utover det så er det ingen begrensinger på hvor og når bildet er tatt eller hva det er tatt med. Det er viktig at du har tatt bildet selv, og har alle rettigheter til publisering.

Husk også å melde inn dine innsente bilder til CEWE Photo Award - man kan da være med å vinne fra et premiebord på totalt 2,5 millioner kroner.  CEWE gir også 1 krone for hvert innsendte bilde i CEWE Photo Award til SOS Barnebyer.

1.premie
1.plassen i hver kategori vinner en verdisjekk på 2000 kroner på bildeprodukter fra CEWE, gavekort på 500 kroner fra Reptilutstyr.net og et valgfritt reptilprint i 50x75cm på alu fra Thor Håkonsen til en verdi av ca 1500 kroner.
2.premie
2.plassen i hver kategori vinner en verdisjekk på 1000 kroner på bildeprodukter fra CEWE, og et valgfritt reptilprint i 40x60cm på alu fra Thor Håkonsen til en verdi av ca 1000 kroner.
3.premie
3.plassen i hver kategori vinner en verdisjekk på 500 kroner på bildeprodukter fra CEWE, og en valgfri poster i 50x75cm fra Thor Håkonsen til en verdi av ca 300 kroner.
Partner
  • Norsk Herpetologisk Forening
  • Wonders of Cold Blood
  • Reptilutstyr
  • CEWE Japan Photo
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description