Nettikette

Kjære konkurransedeltager

Vi ønsker å fremme et behagelig kommunikasjonsmiljø for alle deltagere. Derfor ber vi om høflige manerer innenfor vårt fotokonkurranse univers. Vær oppmerksom på, at det sitter folk på den andre siden av skjermen som også ønsker å bli behandlet med respekt i det virkelige liv.

Nettikette Regler:

Skriv tydelig:
Hvis du utgir en kommentar, skal du være oppmerksom på at folk fra hele Europa vil lese din kommentar. Skriv derfor vennligst i klare og hele setninger. Formuler teksten, så alle kan forstå deg.

Vær vennlig:
Vennlighet fremmer utveksling av kommunikasjon. Hvis du liker noe, som du ser eller leser, del det med andre. Angrip ikke andre deltagere personlig. Bruk ikke fornærmelser og vær oppmerksom på tonen i ditt språk. Ironi og tvetydighet kan ofte fortolkes feil. Hvis det er noe å kritisere, formuler det høflig og saklig.

Respekter andres meninger:
Hvis et av dine fotografier eller anmeldelser kritiseres eller vurderes negativt, så hold hodet kaldt. Les rolig artikkelen, vurder om du vil svare på den og skriv en saklig kommentar. Ikke vær sint og forsøk å gi tilsvar i en saklig og fornuftig tone.

Vær oppmerksom på upassende innhold:
Vi ønsker ikke å se innhold som krenker menneskerettighetene eller som kan oppfattes å ha en rasistisk eller sexistisk karakter.

Hvis du følger disse enkle reglene, kan vi alle skape et behagelig forum og nyte en spennende fotokonkurranse med en livlig utveksling av bilder og kommentarer.

God fornøyelse!

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description