Nettiquette

"

Kjære konkurransedeltaker!

Vi ønsker å gjøre en god kommunikasjon mulig mellom alle deltakerne. Vi ber derfor om høflige omgangsformer innen vårt fellesskap. Tenk på at det sitter mennesker på andre siden av skjermen som du også ønsker å bli behandlet godt av i det virkelige liv.

Nettikette-regler:

Skriv tydelig:
Når du publiserer et bidrag, vær klar over at dette bidraget leses av mennesker i hele Europa. Unngå regionale dialekter, og skriv klart og tydelig med hele setninger. Skriv så langt som mulig slik at alle kan forstå.
Vær vennlig:
Vennlighet fremmer kommunikasjonsutveksling. Når du liker noe,
som du leser eller ser, meddel dette. Angrip ikke andre deltakere personlig. Unngå fornærmelser, og vær oppmerksom på tonefallet. Ofte blir ironi og tvetydigheter tolket feil. Når noe skal kritiseres, formuler det høflig og saklig.
Respekter meningen til andre:
Hvis du vil kritisere eller gi en negativ anmeldelse av et bilde eller et bidrag, hold hodet kaldt. Les rolig gjennom bidraget, vurder om du ønsker å svare på det og skriv en saklig kommentar. Vær ikke sint, unngå fornærmelser og vær også i stand til å unnskylde deg.
Vær oppmerksom på passende innhold:
Rasistisk, sexistisk eller annet menneskerettskrenkende innhold vil vi ikke se her.

Når du holder deg til disse enkle formene, kan vi alle muliggjøre et morsomt forum og en spennende konkurranse med en aktiv bilde- og meningsutveksling. Mor deg!

"
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description